SZÉP kártya elfogadóhely

Hotel Szt. István

Recepció

Vendégkönyv

NyryFerenc
Csodálatosan éreztük magunkat ismét! Gratulálunk az új honlaphoz!
Laura Hubayova
Nagyon szép hely , jol eriztuk magunkat es koszonjuk a dolgozóinak kedvességét és figyelmességét :)
JuhszMnika
Idén másodszor jártunk Önöknél,nagyon jól éreztük magunkat!Tisztaság, udvarias személyzet,rengeteg étel!Máskor is Önöket választjuk!Köszönettel

Trezor Bor & Steak Ház

Egerben a vár fölött, a Szent István Hotel alatt, egy exkluzív környezetű Bormúzeum - Bortrezor került kialakításra. A Hotel tíz évvel ezelőtt épült, de az épületeket összekötő alagútrendszer egy része már a múlt században, mint borospincék funkcionáltak. Ehhez az alagútrendszerhez kapcsolódik hozzá a most elkészült, 70 m hosszú tufába vájt pinceág és a 250 m2 alapterületű nagyterem. Így a már közel 200 m hosszú, rendkívül kellemes klímájú kazamatarendszer együttesen ad helyet a Bormúzeumnak és a Bortrezornak, mely az év bármely időszakában, a látogatók igényeihez igazítva biztosítja a kikapcsolódás lehetőségét a hazai, valamint a hazánkba látogató, a borkultúrát ismerő és ismerni vágyó vendégek számára.


Itt megtekinthetik aktuális étlapunkat!

Étlap

 

 

 

Bormúzeum - Bortrezor

Vendégeink megismerhetik az egri borvidék neves borászainak és pincészeteinek díjnyertes borai mellett hazánk más borvidékeinek jellegzetes borait. A pince bejárati ágában 36 db. Bortrezor található, benne közel 600 palack muzeális, illetve muzeális jellegű borokkal Az úgynevezett hungaricum szőlőkből készített borok forgalmazása és a világfajtákból készült boraiknak értékesítése egy helyen!

Borkóstolás déltől (előzetes egyeztetés szükséges)

Vendégeink a borkóstolás során a pincemesterek szakszerű és gyakorlott vezetésével ismerkedhetnek a legnemesebb borokkal. A nyitva tartás ideje alatt is zsíros kenyér és sajttál mellett steakek, kemencés ételek, magyaros pörköltek, készételek rendelhetők a nemes nedűk mellé. A pincerendszer össze van kötve a Hotel konyhájával, és a 250 fő befogadására alkalmas – közvetlen utcai bejárattal rendelkező - nagyteremmel. Külön kérésre speciális programot is ajánlhatunk vendégeinek (borászok válogatott borainak tanulmányozása, borfogyasztási és gasztronómiai tanácsadás). Bormúzeumunkba várjuk az egrieket, a városba érkező turistákat és a Hotel vendégeit egyaránt. Ezen a helyen akár egy pohár bor mellett is beszélgethet barátaival!